jz updated


salam geng…

ak rse da lme ngat ak xupdate ape2 kt cni…huhu…al-maklumlah kebizian yang memanjang jer…n skrg ak da upgrade kje dr technician dl kepada network engineer…ALHAMDULILLAH….rezeki bertambah lg…leh cpt sikit kawen nt…kikiki…n pada budak2 MIIT, siyes, ak rse cam nk jmpe korg…lpk n gelak2 cam dl…haish…xabis2 perangai budak2 ak kn…tp tu lah ak…hehe…memg ade ank nt pon cmni la perangai ak…

kadang2 ak terpk gk mne ilangnya hekmah sengal, dayah, mira, shah, ayoi, kiko, ijat pacat, bana, mamu sume…nmpak kt pesbuk jela ug updatenye…pejam celik pejam celik da 2014 skrg…n dh nk msk feb dh…bnyak sngt bnda yg ‘berlaku’ spnjg 2 taun nih…n plg penting cik are la yg sll ade kt sebelah ak time susah senang…haha…

ketika ak sedang menaip nih, ak kt KLIA2…benti pnt sat jauh dh perjalanan ak hr ni…idup lam projek cmni la jadinya…xde life langsung rse…yg taw, siang2 site, malam2 kt umh jelah…bl badan dah penat, otak da letih, mmg xdan la nk mikir psl blog nih…ak belek bce blk blog2 ak dr zmn2 awl perkenalan dengan si blog nih…huhu…ade lg blogspot ak…ak ingt dh del ats sb2 tertentu…tp xilang gk dr tenet nih….encik amran, boleh x ajar ana hack server internet nih…sifu bana pon tulung la…

kehadapan sahabatku cik dayah, bl nk mkn bubur jagung nih???????

kepada bff ak,cik nora, bl nk blk mesia nih??? nt blk gtaw yer..dh la pegi hrtu xgtaw…

ak akn luang kan mse ak kt kg nxt week sambut raya..hehe. tdo kt pantai mlm2 pon bez gk…release tension… kna pk kn ape next step ak nih…bnyk bnda yg nk buat…haha…so, sekian dl…kna smbung kje blk…

JAZAAKUMULLAHU KHAIRAN KATHIIRAA..

Advertisements

2 thoughts on “jz updated

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s