Setahun Pemergian Arwah Sahabatku Syaufiq Farhan (Paan)


Assalamu’alaikum….

Sedar xsedar,dah genap setahun kembalinya salah seorang sahabatku Syaufiq Farhan a.k.a Paan ke pangkuan Illahi pada 29 Januari 2011…Al-Faatihah buat arwah…

Alhamdulillah, pada hari Jumaat malam sabtu lepas,aku,Amran,Ayoi,Kiko,Bana,Amri,Syafiq berpeluang buat bacaan Yaasiiin buat arwah…walaupun xramai yg dapat join,ak dah cukup bersyukur sbb boleh lpskn ‘rindu’ kt arwah….thnx pada korg…yg xdpt join tu,boleh la buat kt rumah sendiri kn…xde masalah pun…huhu

Insya-Allah,ade masa free nt,ak nk g gak jenguk kubur arwah…walaupun setahun dah berlalu,ak xpernah lupakan arwah…walaupun kejap sahaja perkenalan kami,tapi,banyak sngt kenangan dngn arwah…semoga roh arwah senantiasa dicucuri rahmat dr Allah…

Ni jelah yang aku nk updatekan buat masa skrg…aku rindukan semua kawan2 aku…rindukan family aku…semoga hidup kita semua sentiasa diberkati oleh-NYA…Aamiinn…

salam

“Jazakumullahu Khairan Kathiiraa…”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s