Bila hati seorang lelaki terguris..


assalamu’alaikum…

ntah npe mlm ni tetiba nk bncgkn persoalan diatas…Bila hati seorang lelaki terguris…aku nak tanye la pndpt korg sume…sape2 yg rajin bace blog aku ni…apa yg seorg lelaki biasa lakukan bila hati  ‘dia’ terguris?? xkesah la disebabkan apa pon..yg penting ‘terguris’ …

mebi korg rse sbb ak sndiri yg rse kn…slh tu…aku jz tmbulkn persoalan ni tuk tngk cane reaksi semua tntang topik ni…sbb ak xtaw nk tulis ape,so ak buat la persoalan kt cni…padahal lam kepala ni bersepah bnda yg ak nk luahkn,tp xtrluah…yg btulnya,ak mmg ngah xder mood…mcm2 dugaan ak…ak smpi xleh nk handle dah..tu yg ak nk alih tajuk kt cni dr bncgkn hal ak…

ak pon xtaw kt mne diri ak nih yg kurang…urmm…

okeh,berbalik pada topik atas,ader sesape yg nk bg pndpt x???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s