thnx..


-Salam…-

 

-Kali nih,aku nk ucpkn ribuan trima kaseh kt ko..kesh ko lg dsyt dr kesah aku,tp ko stll gk cb tuk pendam..kl aku xkorek rhsia ko,kompem aku akn ingt ko ader amlkn ilmu hitam dh..nmpak keras btl ht ko..tp x..

-thnx sngt2 cz ko nk sharekn gk ngn aku..sbnrnya,aku da rse aku yg plng jiwa kacau org kate..tp,kes ko lagi trok..aku xdpt nk bygkn gk cne kl aku jdko..punyai ht cam ko,yg nmpk btl2 utuh dr luar,tp sngt2 rapuh dr dlm..aku suh ko nanges,ko xnk…suh ko gelak cam langsuir ko xnk gk..yg ko nak,ko nk gi cr kete alphard..sbbnye,ko nk tumbuk kete yg xbrslh tu..hahah..kecian kot kt kereta tuh..lg kecian kt tuan die..die nk bli pom dh bnyk yg die korbnkn,ko nk gi tumbuk lak buah ht die..haha..giler samseng ko kn..haha

-thnx gk cz sdrkn diri aku,kesah aku xder lh setrok kesah ko..tp aku xkesah,jln crita mmg nmpak sama,tp ending ko lg dsyt skrg nih..ko knl ngn org yg mmg xptt ko nk bg ksh syg tu..hmm..aku??aku rse si dia yg aku gilekn,yg aku sygkn,ak rse ptt..tu jew beza kesah kiter..

-bg aku kn,xslh tuk syg org walaupun die dh ader pkwe ..selagi die blom jd tunang or bini org,xder hukum yg ckp slh tuk kiter trus kjr org tu..kl die dah jadik tunang org,or bini org,tu br slh..cz lam islam,dh dikire brdosa..n cam aku ckp,walaupun hrpn tu hanya ader sehalus debu bedak johnson n baby,aku dh kire ckup tuk aku dptkn satu pdg psr..cita2 aku xkn ade sape leh hlg..sbb tu ak nk jd sorg yg degil..azam br ku,jadik sorg yg plg degil…cz bl dh jdik sorg yg degil,aku xkn trsasar lg dr ape yg aku nkkn..slg aku xdpt sape yg ak nkkn,ape yg aku nkkn,aku xkn mengalah..

-bl borak ngn ko td,aku rse cam aku dpt smngt br..smngt aku yg dh luntur dek air hujan br nih,aku dh dpt blk..trblk kn situasi ko dan aku td??besenye,aku yg berproblem,tp hrnih,ko yg berproblem..haha.giler kentang..aku hrpkn,diri kiter 2 akn trus kkl cmnih..cz jiwa kiter 2 serasi even ko xnk mngaku pom,aku taw lam ht ko yg rapuh tu,ko amt bersetuju ngn aku…(aku xperasan wokeh!!)

-kl semalam,aku rse cam nk blk kg,tp skrg aku rse nk stay cni slg ko ader kt cni..ko pom ckp ngn aku ko nk extend sem dpn cz nk tggu n teman aku smbung blk nt kn..haha..wokey,aku trima permintaan ko tuh.haha.cz ak ngn ko,kiter akn lbh bnyk luangkn mase merempit same2 nt..haha..lps tu ko leh la wat aksi stuntman cam td..trjun dr mot..haha..abes terkejut org tngk..nsb baek pg2 bute lg..mulut pakcik tu melopong jew..kl t/hr dh td,kompem mnggl cz tercekik lalat akibat melopong..hahaha..bodo gk ko nih kdg2..haha..

-klah,aku nk smayang subuh dl jp..6.30am dh..jp lg nk on9..hr nih xleh tdow,cz nt nk gi CTF lak..matki da ajk aku td..so,xnk hmpakan hrpn die,kna lah tnjukkn muke wlupun xleh nk join CTF kali nih..HITB pom aku xclap la,ader sama gk esok..isk ruginyew aku dpt pergi smpai t/hr jew..huhu…k,salam ukhuwwah semua..

-JAZAKUMULLAHU KHAIRAN KATHIRAA…-

-WASSALAM-